Česká republikaSlovensko

Nôž kuchynský Sakai Aoki VG10 Zelkova Kengata Gyuto 190 mm - strieborný-hnedý

Nôž kuchynský Sakai Aoki VG10 Zelkova Kengata Gyuto 190 mm - strieborný-hnedý
  • Značka: Sakai Aoki Hamono
  • Kód tovaru: 07480
  • Dostupnosť: 2 - 6 dní od vytvorenia objednávky
  • Cena:
    196,28 €
    (163,57 € bez DPH 20%)
    Pri platbe vopred budete mať poštovné zdarma, pri platbe na dobierku len za 3,99 €.K tomuto tovaru získate darček podľa výberu zadarmo.

Darček zadarmo! K tomuto tovaru si budete môcť v nákupnom košíku vybrať darček zadarmo (zoznam možných darčekov - reflexná páska, rúško, balenie náplastí...).

Sakai Takayuki je japonský kuchársky nôž z 33 vrstiev damaškovej ocele a jadra z ocele VG10, HRC 60-62, osemhranná rukoväť z dreva kapustovej & bolster z mahagónu, s dĺžkou čepele 190 mm.

Nože z tejto série sú vyrobené z 33 vrstiev nerezovej ocele - damasteel s jadrom z japonskej ocele VG10. Čepele sú extrémne ostré a jej jadro dosahuje tvrdosť okolo 60 HRC. Výborne drží ostrosť a pôsobí ľahkým a vyváženým dojmom. Rukoväte týchto nožov sú tvarované do tradičného osemhrannu z japonského dreva kapustového, ktoré je nositeľom japonskej tradície a histórie. Bolster (zakončenie rukoväte) je z mahagónového dreva, ktoré je odolnejšie a pevnejšie. Každý nôž je ručne brúsený pod uhlom 18 stupňov z každej strany, presne tak aby bola zaistená maximálna ostrosť. Vrelo odporúčame, aby ste sa sami presvedčili o vynikajúcom výkone a kráse týchto damaškových nožov.

Japonský nôž Kengata GYUTO/Chef 190 mm sa vyznačuje tým, že chrbát noža a ostrie sa zužujú do špičky pre všestranné využitie mimoriadnej reznej sily. Krájanie, plátkovanie, čistenie mäsa, ovocia a zeleniny - nič nebude pre tento jedinečný nôž japonského tvaru problémom. Kuchársky nôž GYUTO je vďaka vyššie položenému hrotu, tiež vhodný na kolískové krájanie byliniek, zeleniny a orechov. Dlhá čepeľ a rukoväť Vám poskytne tú najlepšiu kontrolu pri rezaní a krájaní. Kengata Gyuto z ocele damasteel s jadrom z VG10 má dokonale vyváženú čepeľ s povrchovou úpravou Tsuchime (kladivkový povrch). Povrch dáva nožu nielen skvelý vzhľad, ale taktiež zabraňuje prilepeniu krájaného materiálu k čepeli.

Tento nôž je ručná práca - farby, dĺžky a profily ostria sa môžu mierne líšiť.

Parametre
Materiál čepeledamašková ocel
Dĺžka (cm)36
Dĺžka - čepeľ (cm)19
Tvrdosť ostrie (HRC)60 - 62
Hmotnosť (g)170
Puzdro súčasťou✓ Áno
Materiálové zloženieocel
Materiálocel
Krajina výroby

Nižšie nájdete zoznam všetkých dokumentov, ktoré vám môžu pomôcť pri rozhodovaní o kúpe.

Nový dotaz