Plátkovací nôž Sakai Aoki Hamono Sujihiki 240mm Sakai Takayuki Molybden Steel - strieborný-čierny

Špecifikácia

Hodnotenie:zatiaľ nehodnotené (pridať hodnotenie)
  • Dostupnosť: do 1-2 dni od objednania
91,30 €
74,23 € bez DPH 23%

Novinka
Darček zadarmo

Ku každému nákupu si budete môcť vybrať malý darček zadarmo. Nad 20 € a 80 € si budete môcť vybrať aj z drahších darčekov. Viac...

Určenie: Nezáleží na pohlaví

Japonský kuchársky plátkovací nôž Slice/Sujihiki s čepeľou z nerezovej molybdénovej ocele a klasickou západnou rukoväťou zo živice s tromi nitmi. Dĺžka čepele 240 mm.

Zaistite, aby každá morka, každá pečienka a každá šunka bola dokonale krájaná, s bezproblémovým pohybom a bezproblémovou manévrovateľnosťou. Pokiaľ patríte k milovníkom hovädzieho carpaccia, mal by sa tento nôž stať povinnou výbavou vašej kuchyne.

Séria japonských nožov Sakai Takayuki Molybden Steel kombinuje dokonalú funkčnosť, ergonómiu a jedinečný japonský zmysel pre dizajn. Každý nôž je ručne brúsený v pomere strán 50/50 a dosahuje mimoriadnu až extrémnu ostrosť! Čepeľ je veľmi ľahká a dobre vyvážená - je vyrobená z nerezovej molybdénovej ocele. Má dobrú ostrosť a trvanlivosť s odolnosťou proti korózii za rozumnú cenu! Sú to skvelé nože vhodnejšie pre náročnejšie kuchynské práce, napríklad v rušnej profesionálnej kuchyni. Rukoväť je vyrobená zo špeciálnej živice POM, ktorá zachováva pocit konvenčnej drevenej rukoväte pre pohodlné a pevné uchopenie noža. POM rukoväť je stabilná do teploty 150 stupňov celzia.

Parametre

Materiál čepele
ocel 8cr13
Dĺžka - čepeľ (cm)
24
Dĺžka (cm)
36,5
Materiál rukoväte
pryskyřice
Hmotnosť (g)
175
Materiálové zloženie
ocel
Materiál
ocel
Krajina výroby
Japonsko Japonsko

Nová recenzia

*
*
*
*


    Nová recenzia

    *
    *
    *


      Menu

      Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

      Viac informácií