Česká republikaSlovensko

Nôž kuchynský Sakai Aoki Hamono Santoku Kurokage 160 mm - čierny-hnedý

Nôž kuchynský Sakai Aoki Hamono Santoku Kurokage 160 mm - čierny-hnedý
  • Značka: Sakai Aoki Hamono
  • Kód tovaru: 07495
  • Dostupnosť: 2 - 6 dní od vytvorenia objednávky
  • Cena:
    202,44 €
    (168,70 € bez DPH 20%)
    Pri platbe vopred budete mať poštovné zdarma, pri platbe na dobierku len za 3,99 €.K tomuto tovaru získate darček podľa výberu zadarmo.

Darček zadarmo! K tomuto tovaru si budete môcť v nákupnom košíku vybrať darček zadarmo (zoznam možných darčekov - reflexná páska, rúško, balenie náplastí...).

Sakai Takayuki japonský kuchársky nôž s nepriľnavým povrchom Kurokage a ocele VG10, HRC 60-61, osemhranná rukoväť wengewood a bolster z byvolieho rohu, dĺžka čepele 160 mm.

Nerezová oceľ s kladivkovým vzorom Tsuchime s jadrom z ocele VG10. Nože Sakai Takayuki s nepriľnavým povrchom "KUROKAGE" sú potiahnuté fluórovou živicou. Táto vynikajúca technológia zabraňuje priľnutiu krájaných surovín na čepeľ a zároveň je dosiahnutá extrémna hladkosť povrchu noža. KUROKAGE je prekvapivo vývojovo pokročilejšia technológia, než prevedenie napríklad na známych nožoch MAC Non-Stick Coating. Je to preto, lebo kladivkovaná, konkávne vypuklá textúra na čepeli podporuje nepriľnavú funkciu a pretože jadro čepele je z prvotriednej nerezovej ocele VG10 s tvrdosťou 60-61 HRC, ktorá zaisťuje vynikajúce udržanie ostrie lepšie, než bežná chrommolybdénová nerezová oceľ nožov MAC. Bolster je vyrobený z rohu vodného byvola.

Ostrý nôž Santoku Kengata s dĺžkou ostrie 160 mm je vhodný na bežné krájanie všetkých potravín od zeleniny a ovocia až po mäso. Japonské slovo "santoku“ sa zhruba označuje ako "tri cnosti“, čo svedčí o všestrannosti tohto nožového štýlu a druhu rezov, ktorými vyniká (rezanie, rozkrájanie a mletie). Čepeľ u nožov Santoku je širšia ako u ostatných kuchárskych nožov a vyznačuje sa odlišnou geometriou a guľatejšou špičkou. Vďaka tomu zaisťuje tento nôž minimálny únik tekutín. Preto budú Vaše pokrmy plné šťavy a vitamínov. Každý nôž je ručne brúsený a dosahuje vysokú ostrosť. Kengata Santoku z ocele damasteel s jadrom z VG10 má dokonale vyváženú čepeľ s povrchovou úpravou Tsuchime (kladivkový povrch). Povrch dáva nožu nielen skvelý vzhľad, ale taktiež zabraňuje prilepeniu krájaného materiálu k čepeli.

Tento nôž je ručná práca - farby, dĺžky a profily ostria sa môžu mierne líšiť.

Parametre
Materiál čepeledamašková ocel
Dĺžka (cm)31,5
Dĺžka - čepeľ (cm)16
Tvrdosť ostrie (HRC)60 - 62
Hmotnosť (g)130
Puzdro súčasťou✓ Áno
Materiálové zloženieocel
Materiálocel
Krajina výroby

Nižšie nájdete zoznam všetkých dokumentov, ktoré vám môžu pomôcť pri rozhodovaní o kúpe.

Nový dotaz