Nôž kuchynský Sakai Aoki Hamono Gyuto 240mm Sakai Takayuki Molybden Steel - strieborný-čierny

Špecifikácia

Hodnotenie:zatiaľ nehodnotené (pridať hodnotenie)
  • Dostupnosť: do 1-2 dni od objednania
91,30 €
74,23 € bez DPH 23%

Novinka
Darček zadarmo

Ku každému nákupu si budete môcť vybrať malý darček zadarmo. Nad 20 € a 80 € si budete môcť vybrať aj z drahších darčekov. Viac...

Určenie: Nezáleží na pohlaví

Japonský kuchársky nôž Chef/Gyuto s čepeľou z nerezovej molybdénovej ocele a klasickou západnou rukoväťou zo živice s tromi nitmi. Dĺžka čepele 240 mm.

Nôž Gyuto je japonskou verziou západného kuchárskeho noža. Možno ho používať s rôznymi technikami krájania pre širokú škálu kuchynských úloh a je vhodný na krájanie prevažnej väčšiny druhov mäsa, rýb, zeleniny a ovocia. Je skutočne viacúčelový a práca s ním je obratná a presná.

Séria japonských nožov Sakai Takayuki Molybden Steel kombinuje dokonalú funkčnosť, ergonómiu a jedinečný japonský zmysel pre dizajn. Každý nôž je ručne brúsený v pomere strán 50/50 a dosahuje mimoriadnu až extrémnu ostrosť! Čepeľ je veľmi ľahká a dobre vyvážená - je vyrobená z nerezovej molybdénovej ocele. Má dobrú ostrosť a trvanlivosť s odolnosťou proti korózii za rozumnú cenu! Sú to skvelé nože vhodnejšie pre náročnejšie kuchynské práce, napríklad v rušnej profesionálnej kuchyni. Rukoväť je vyrobená zo špeciálnej živice POM, ktorá zachováva pocit konvenčnej drevenej rukoväte pre pohodlné a pevné uchopenie noža. POM rukoväť je stabilná do teploty 150 stupňov celzia.

Parametre

Materiál čepele
ocel 8cr13
Dĺžka (cm)
37
Dĺžka - čepeľ (cm)
24
Materiál rukoväte
pryskyřice
Hmotnosť (g)
245
Materiálové zloženie
ocel
Materiál
ocel
Krajina výroby
Japonsko Japonsko

Nová recenzia

*
*
*
*


    Nová recenzia

    *
    *
    *


      Menu

      Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

      Viac informácií