Nôž kuchynský Sakai Aoki Hamono 33 Layers VG10 Nakiri 160 mm - strieborný-hnedý

Špecifikácia

Hodnotenie:zatiaľ nehodnotené (pridať hodnotenie)
  • Dostupnosť: do 1-2 dni od objednania
189,62 €
158,02 € bez DPH 20%

Darček zadarmo

Ku každému nákupu si budete môcť vybrať malý darček zadarmo. Nad 20 € a 80 € si budete môcť vybrať aj z drahších darčekov. Viac...

Poštovné zadarmo

Pri nákupe nad 100 € ponúkame doručenie zadarmo na adresu aj výdajné miesta. Dobierka za 1,5 €. Viac...

Určenie: Nezáleží na pohlaví

Sakai Takayuki je japonský kuchársky nôž z 33 vrstiev damaškovej ocele a jadra z ocele VG10, HRC 60-62, rukoväť z mahagónu s dĺžkou čepele 160 mm.

Nože z tejto série sú vyrobené z 33 vrstiev nerezovej ocele - damasteel s jadrom z japonskej ocele VG10. Čepele sú extrémne ostré a jej jadro dosahuje tvrdosť okolo 60 HRC. Výborne drží ostrosť a pôsobí ľahkým a vyváženým dojmom. Rukoväte týchto nožov sú ručne vyrobené z krásneho a prekresleného mahagónového dreva, ktoré je odolné proti vode. Každý nôž je ručne brúsený pod uhlom 18 stupňov z každej strany, presne tak aby bola zaistená maximálna ostrosť. Vrelo odporúčame, aby ste sa sami presvedčili o vynikajúcom výkone a kráse týchto damaškových nožov.

Japonský nôž na zeleninu Nakiri 160 mm svojim tvarom skôr pripomína sekáčik na mäso, ale nenechajte sa mýliť. S čepeľou dlhou 160 mm ľahko nakrájate všetku zeleninu na drobné kocky alebo prúžky. Výška noža Vám potom umožní nakrájanú surovinu jednoducho nabrať na čepeľ a preniesť do hrnca či panvice. Nôž Nakiri z ocele damasteel s jadrom z japonskej ocele VG10 má dokonale vyváženú čepeľ s povrchovou úpravou Tsuchime (kladivkový povrch). Povrch dáva nožu nielen skvelý vzhľad, ale taktiež zabraňuje prilepeniu krájaného materiálu k čepeli.

Tento nôž je ručná práca - farby, dĺžky a profily ostria sa môžu mierne líšiť.

Parametre

Materiál čepele
ocel VG10
Dĺžka (cm)
30
Dĺžka - čepeľ (cm)
16
Tvrdosť ostrie (HRC)
60-62
Hmotnosť (g)
390
Puzdro súčasťou
áno
Materiálové zloženie
ocel
Materiál
ocel (damašková)
Krajina výroby
Japonsko Japonsko

Nová recenzia

*
*
*
*


    Nová recenzia

    *
    *
    *


      Menu