Nôž kuchynský Sakai Aoki Hamono 33 Layers VG10 Nakiri 160 mm - strieborný-hnedý
- Značka: Sakai Aoki Hamono
- Kód tovaru: 07393
- Dostupnosť: 2 - 6 dní od vytvorenia objednávky
- Cena:190,95 €(159,13 € bez DPH 20%)
Darček zadarmo! K tomuto tovaru si budete môcť v nákupnom košíku vybrať darček zadarmo (zoznam možných darčekov - reflexná páska, rúško, balenie náplastí...).
Sakai Takayuki je japonský kuchársky nôž z 33 vrstiev damaškovej ocele a jadra z ocele VG10, HRC 60-62, rukoväť z mahagónu s dĺžkou čepele 160 mm.
Nože z tejto série sú vyrobené z 33 vrstiev nerezovej ocele - damasteel s jadrom z japonskej ocele VG10. Čepele sú extrémne ostré a jej jadro dosahuje tvrdosť okolo 60 HRC. Výborne drží ostrosť a pôsobí ľahkým a vyváženým dojmom. Rukoväte týchto nožov sú ručne vyrobené z krásneho a prekresleného mahagónového dreva, ktoré je odolné proti vode. Každý nôž je ručne brúsený pod uhlom 18 stupňov z každej strany, presne tak aby bola zaistená maximálna ostrosť. Vrelo odporúčame, aby ste sa sami presvedčili o vynikajúcom výkone a kráse týchto damaškových nožov.
Japonský nôž na zeleninu Nakiri 160 mm svojim tvarom skôr pripomína sekáčik na mäso, ale nenechajte sa mýliť. S čepeľou dlhou 160 mm ľahko nakrájate všetku zeleninu na drobné kocky alebo prúžky. Výška noža Vám potom umožní nakrájanú surovinu jednoducho nabrať na čepeľ a preniesť do hrnca či panvice. Nôž Nakiri z ocele damasteel s jadrom z japonskej ocele VG10 má dokonale vyváženú čepeľ s povrchovou úpravou Tsuchime (kladivkový povrch). Povrch dáva nožu nielen skvelý vzhľad, ale taktiež zabraňuje prilepeniu krájaného materiálu k čepeli.
Tento nôž je ručná práca - farby, dĺžky a profily ostria sa môžu mierne líšiť.
Parametre | |
Materiál čepele | ocel VG10 |
Dĺžka (cm) | 30 |
Dĺžka - čepeľ (cm) | 16 |
Tvrdosť ostrie (HRC) | 60 - 62 |
Hmotnosť (g) | 390 |
Puzdro súčasťou | ✓ Áno |
Materiálové zloženie | damašková ocel |
Materiál | damašková ocel |
Krajina výroby | ![]() |
Nižšie nájdete zoznam všetkých dokumentov, ktoré vám môžu pomôcť pri rozhodovaní o kúpe.
Nový dotaz