Nôž kuchynský Masahiro MV-H Chef Dimple 180 mm - strieborný-čierny

Špecifikácia

Hodnotenie:zatiaľ nehodnotené (pridať hodnotenie)
  • Dostupnosť: do 1-2 dni od objednania
164,82 €
134,00 € bez DPH 23%

Novinka
Darček zadarmo

Ku každému nákupu si budete môcť vybrať malý darček zadarmo. Nad 20 € a 80 € si budete môcť vybrať aj z drahších darčekov. Viac...

Poštovné zadarmo

Pri nákupe nad 100 € ponúkame doručenie zadarmo na adresu aj výdajné miesta. Dobierka za 1,5 €. Viac...

Určenie: Nezáleží na pohlaví

Japonský univerzálny kuchársky nôž Masahiro MV-H Chef. Drážky na čepeli zabraňujú prilepeniu potravín pri krájaní. 180 mm dlhá čepeľ je vyrobená z vysoko uhlíkovej nerezovej ocele MBS-26 s tvrdosťou 58-59 HRC. Ergonomická rukoväť z hygienického antibakteriálneho materiálu. S asymetrickým zaostrovaním 80/20 je dosiahnuté až o 35 % tenšieho ostria.

Masahiro MV-H Šéfkuchár Dimple je jedným z najčastejšie volených nožov do kuchyne, a to ako profesionálnymi, tak amatérskymi kuchármi. Charakteristický tvar noža, ktorý pochádza z francúzskej kuchyne, sa používa na mnohé kuchynské práce a názov kuchársky nôž podčiarkuje skutočnosť, že je nepostrádateľným nástrojom každého kuchára. Nôž je veľmi ľahký a rukoväť dobre padne do malej aj veľkej ruky. Vďaka dokonalému vyváženiu čepele a rukoväte umožňuje rytmický, veľmi účinný kývavý pohyb po povrchu pri krájaní alebo kosení rôznych produktov.

Verzia Dimple drážky na oboch stranách čepele, ktoré zabraňujú prilepeniu krájaných potravín na nôž.

Séria MV-H bola navrhnutá a vyrobená pre európskych a amerických spotrebiteľov, ktorí používajú nože trochu iným spôsobom ako v Japonsku. Okrem rezania sa nože na západe používajú aj na krájanie. S ohľadom na použitie tejto techniky boli čepele nožov radu MV-H sú o niečo silnejšie a odolnejšie pre ťažšiu prácu.

Nože tohto radu sú vyrobené z vysoko uhlíkovej nerezovej ocele MBS-26, ktorá je derivátom molybdénu a vanádu, ktorý bol podrobený trojstupňovému procesu kalenia, kým nedosiahne tvrdosť 58-59 HRC. Každú čepeľ doviedli k dokonalosti remeselníci s viac ako 30-ročnou praxou, ktorí nože povýšili na dokonalejšiu Masahiro na nebývalo ostrú úroveň.

Hygienická rukoväť s antibakteriálnymi vlastnosťami je vyrobená z materiálu, ktorý sa nazýva polyacetal (POM), ktorý sa vyznačuje mimoriadnou trvanlivosťou. Rukoväť je zaistená tromi dokonale zasadenými nitmi a medzi ňou a čepeľou je ďalšia kovová výstuha.

Nože tohto radu sú brúsené obojstranne, ale na rozdiel od väčšiny západných výrobcov, Masahiro ich asymetricky zostruje 80/20. To znamená, že ostrie je v osi noža posunuté na jednu stranu. Výhody asymetrického nastavenia sú až do výšky 35 % tenšie ostrie v porovnaní so symetrickým ostrím, a teda výrazne ostrejšie.

Parametre

Materiál čepele
ocel MBS-26
Dĺžka - čepeľ (cm)
18,3
Dĺžka (cm)
30,6
Tvrdosť ostrie (HRC)
58-59
Materiál rukoväte
polyacetal
Hmotnosť (g)
130
Materiálové zloženie
ocel
Materiál
ocel
Krajina výroby
Japonsko Japonsko

Nová recenzia

*
*
*
*


    Nová recenzia

    *
    *
    *


      Menu

      Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

      Viac informácií